Nieuwsbericht 22 mei 2024
22 mei 2024

Yes: de nieuwe Voor elkaar is online!

Deel dit bericht

Yes: de nieuwe Voor elkaar is online!

Speciaal voor jou, een nieuwe Voor elkaar. Vol met artikelen en interviews die je informeren, inspireren, raken en waarin je je herkent. Die jou een hart onder de riem steken.

Zoals de column ‘Eén dag tegelijk’, van onze nieuwe columnist Joke Boon. Ze schrijft vanaf nu in elke Voor elkaar over hoe darmkanker invloed heeft op haar leven.

Ook hebben we een artikel over behandelingen. Hoe kan het dat het doel van artsen soms heel anders is dan dat van jou als patiënt? Hoogleraar colorectale oncologische chirurgie Jurriaan Tuynman ontwikkelde een praktische aanpak om dit te veranderen.

Britt was pas 32 toen duidelijk werd dat ze endeldarmkanker had. Gelukkig ging ze niet dood, zoals ze vreesde. Maar waar moest ze beginnen, toen ze haar ‘gewone’ leven met haar man, kinderen en werk wilde oppakken?

Het artikel (Weer) aan het werk geeft je praktische handvatten voor als je aan het werk wilt blijven tijdens je behandeltraject óf als het na die tijd wilt oppakken. ‘Er zijn nogal wat hobbels en valkuilen’, zegt Cobi Oostveen, die als BACO is gespecialiseerd in kanker en werk.
Dus hoe tackel je die?

Tot slot: hoe ga je om met de verwachtingen van je partner, na afloop van het behandeltraject? (En stiekem ook met die van jezelf).

Wij wensen je veel leesplezier!

Lees hier Voor elkaar

P.S. Heb je een vraag, idee of wil je je verhaal delen? Mail ons!

Laatste artikelen